donderdag 18 april 2024

Aluminium voetbaldoelen: Kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit

 

Voetbaldoel JVD150 5x2m, de 1.2 x 0.8m en 1.8 x 1.2m doelen op een rij


Verplaatsbare voetbaldoelen
Als het gaat om het kiezen van voetbaldoelen voor trainingen, wedstrijden of recreatief gebruik, is kwaliteit van essentieel belang. Aluminium voetbaldoelen zijn al lang favoriet vanwege hun duurzaamheid, lichtgewicht constructie en professionele uitstraling. In dit blog duiken we dieper in op aluminium voetbaldoelen, met speciale aandacht voor de D80mm, onze zwaar geprofileerde trainingsdoelen die in verschillende maten verkrijgbaar zijn, compleet met netten en nethaken.


Waarom aluminium voetbaldoelen?
Aluminium voetbaldoelen hebben verschillende voordelen ten opzichte van hun tegenhangers van andere materialen, zoals staal of plastic. Allereerst is aluminium van nature roestbestendig, wat betekent dat de doelen bestand zijn tegen alle weersomstandigheden zonder dat ze na verloop van tijd gaan roesten. Dit maakt ze ideaal voor gebruik buitenshuis, ongeacht het weer. Daarnaast is aluminium lichtgewicht maar toch sterk, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is zonder aan duurzaamheid in te boeten. Dit is vooral handig voor trainingssessies waarbij het doel herhaaldelijk moet worden verplaatst, of voor faciliteiten met beperkte opslagruimte. Je kunt deze stapelen.


Trainingsdoelen, topkwaliteit!
Onze D80mm zwaar geprofileerde aluminium trainingsdoelen zijn ontworpen met kwaliteit en duurzaamheid in gedachten. De stevige constructie zorgt voor een lange levensduur, zelfs bij intensief gebruik op trainingsvelden of sportfaciliteiten. Het gebruik van aluminium met een diameter van 80 mm zorgt voor extra stabiliteit en stevigheid, wat resulteert in een doel dat bestand is tegen krachtige schoten en impact.


De 1.2 x 0.8m (model JVD195) trainingsvoetbaldoeltjes , zijn een aanwinst voor iedere voetbalvereniging en kunnen voor iedere training ingezet worden


Verschillende maten voor diverse behoeften en spelvormen
Of je nu op zoek bent naar een pupillendoel, een mini-pupillendoel of trainingsdoelen van verschillende afmetingen, onze aluminium voetbaldoelen zijn verkrijgbaar in verschillende maten om aan al je behoeften te voldoen. Van 5x2m pupillendoelen tot 1.8x1.2m trainingsdoelen, we hebben de perfecte maat voor elke leeftijdsgroep en trainingsomgeving.


Compleet met net en nethaken
Om ervoor te zorgen dat je direct aan de slag kunt, worden al onze aluminium voetbaldoelen geleverd met een hoogwaardig net en nethaken. Deze netten zijn ontworpen om bestand te zijn tegen krachtige schoten en bieden een veilige en betrouwbare barrière tijdens trainingen en wedstrijden.



JVD150, ook als kruiwagenmodel leverbaar. Deze voetbaldoelen zijn een aanwinst voor iedere voetbalvereniging 


Model JVD150: Onze top aanbieding
Onze super aanbieding, de 5x2m uitvoering (model JVD150), biedt het beste in termen van kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit. Dit model is ook verkrijgbaar als kruiwagenmodel en met draagbeugels, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is, zelfs op oneffen terrein. Met sluitende inwendige hoekverstevigingen biedt dit model een perfecte stabiliteit en prestaties. En dat voor een super prijs!


Kies voor kwaliteit en duurzaamheid
Of je nu een professionele voetbaltrainer, een sportvereniging of een recreatief team bent, kiezen voor aluminium voetbaldoelen van topkwaliteit is een investering in de toekomst van je spelers en je faciliteit. Met onze D80mm zwaar geprofileerde trainingsdoelen ben je verzekerd van duurzaamheid, prestaties en gebruiksgemak, ongeacht het niveau van de spelers.


Mini pupillen doelen 3x1m voor uw kabouters en senioren (Walking Football)


Klaar om je trainingservaring naar een hoger niveau te tillen? Ontdek vandaag nog onze aluminium voetbaldoelen en ervaar de kwaliteit en prestaties. En dat voor zeer scherpe prijzen!

SKWshop.nl - Buiten de sterkste


M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970



Als netbevestiging hebben al deze doelen een netbevestiging met netplaatjes 8mm. Duurzaam, voordelig en een zeer nette netbevestiging.

Nethaken H-model 8mm






maandag 15 april 2024

Rookoverkapping Keulen: Stijlvol, flexibel en betaalbaar.


Rookabri Keulen 4x2m in ral 9005. Ideaal voor 8 tot 10 rokers


Een rookruimte voor de buitenruimte nodig?
Bent u op zoek naar de perfecte rookoverkapping die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel is? Zoek niet verder! Onze rookoverkappingen bieden een ongeëvenaarde combinatie van elegantie, aanpasbaarheid en betaalbaarheid, waardoor ze de ideale keuze zijn voor elk bedrijf of horecagelegenheid en/of vereniging. Afwatering door gebitumeerde staanders en spuwers boven het maaiveld en wanden van ESG gehard veiligheidsglas. 


Al vanaf 1 x 1 meter leverbaar
Rookoverkapping model Keulen is verkrijgbaar in bijna elke afmeting en RAL-kleur, waardoor u de perfecte match kunt vinden voor uw specifieke behoeften en stijlvoorkeuren, al vanaf vanaf slechts 1x1 meter en qua grootte bijna onbeperkt. Of je nu een compacte oplossing nodig hebt voor een klein terras of een ruime overkapping voor een drukke buitenruimte, wij hebben het voor u. 


Een groen Sedum-dak behoort ook tot onze mogelijkheden. Hier afgebeeld een rookabri Keulen 4x2m met zitbanken, afsluitbare deur en een groen dak. Deze overkapping is tevens voorzien van een heater met timer en sensor.



Verhoogd het comfort met optionele toevoegingen
Om het comfort van uw, bezoekers, medewerkers of gasten te maximaliseren, bieden wij diverse optionele toevoegingen aan. Van LED-verlichting met sensor en heaters met sensor tot afsluitbare deuren en geïntegreerde zitbanken, onze rookoverkappingen kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen en eisen. En ook andere wandpanelen behoren tot de mogelijkheden.


Rookabri - rookoverkapping model Keulen 4x4m met afsluitbare deur, geïntegreerde zitbanken en op 1 wand een keramische zeefdruk. Deze afmetingen leveren we in 2 geprefabriceerde delen, die eenvoudig in het werk geschakeld kunnen worden..


Flexibele installatieopties
Of u nu een kant-en-klare oplossing nodig hebt of een op maat gemaakte installatie vereist, wij hebben de juiste oplossing voor u. Onze rookoverkappingen kunnen volledig gemonteerd worden geleverd voor afmetingen tot 8x2 meter. Voor grotere afmetingen bieden wij geprefabriceerde delen aan die eenvoudig ter plaatse kunnen worden geschakeld. En voor locaties die moeilijk bereikbaar zijn, maken wij gebruik van een kraan of leveren wij de rookoverkapping als bouwpakket dat ter plaatse kan worden opgebouwd. En... Montage door ons, inclusief funderingen? Geen probleem, we ontzorgen u graag.


Rokersabri Keulen 3x2m voor ca 6 personen. Hier uitgevoerd met geïntegreerde zitbank en een achterwand van trapeziumplaat.


Ultieme duurzaamheid voor een scherpe prijs
Wij streven naar duurzaamheid zonder concessies te doen aan de kwaliteit of prijs. Onze rookoverkappingen zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden, waardoor ze een langdurige investering vormen voor uw bedrijf. En dankzij efficiënte productieprocessen kunnen wij onze rookoverkappingen aanbieden tegen een zeer scherpe prijs, zonder in te leveren op de kwaliteit.


De plek moeilijk bereikbaar? Geen probleem, we ontzorgen u graag. Op de foto hangt een rookoverkapping Keulen 4x2m met afsluitbare deur in de lucht



Ontdek de perfecte rookoverkapping, model Keulen!
Kortom, als u op zoek bent naar mooie en degelijke rookoverkappingen die volledig aan uw wensen voldoen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze producten en hoe wij u kunnen helpen om de perfecte buiten rookruimte te creëren voor uw vereniging, bedrijf of horecagelegenheid.


SKWshop.nl - Buiten de sterkste
Uw raadgevend leverancier voor de buitenruimte.


*31(0)502806970
M: info@skwshop.nl


Rookabri Keulen 2 x 2m Ideaal voor 4 tot 5 personen






Beachvolleybalpalen en volleybalpalen

 

Onze FIVB gekeurde beachvolleybalpalen. Hier in het geel gecoat, maar we kunnen deze ook in het oranje of blauw leveren. Het kwalitatieve topsegment.


Op zoek naar de perfecte beachvolleybalpalen en volleybalpalen voor buiten?
Bij ons ben je aan het juiste adres! Ontdek ons uitgebreide assortiment van duurzame aluminium palen, compleet geleverd met grondpotten en deksels, voor een moeiteloze installatie en langdurig plezier op het strand, in parken of in de achtertuin.


Professionele en recreatiesets
Of je nu een serieuze atleet bent die traint voor competities of gewoon op zoek bent naar een leuke outdoor activiteit met vrienden en familie, onze palen zijn ontworpen om aan al je behoeften te voldoen. Gemaakt van hoogwaardig aluminium, zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden en garanderen ze duurzaamheid en stabiliteit tijdens intense spelsessies.


Onze professionele beachvolleybalset in het oranje uitgevoerd


Uitneembaar
Onze beachvolleybalpalen en volleybalpalen voor buiten zijn eenvoudig uitneembaar, waardoor je ze gemakkelijk kunt opbergen of verplaatsen wanneer dat nodig is. Bovendien bieden we een breed scala aan uitvoeringen, zodat je de palen kunt kiezen die het beste passen bij jouw speelstijl en omgeving.


En wat is volleybal zonder een goed net? Ook daarvoor zit je bij ons goed. Onze volleybalnetten en beachvolleybalnetten zijn van topkwaliteit en bieden de perfecte spanning en stabiliteit voor een optimale speelervaring. Kies uit verschillende maten en materialen, en bereid je voor op eindeloos speelplezier.

Bij ons krijg je niet alleen hoogwaardige palen en netten, maar ook een complete set inclusief grondpotten en deksels, zodat je direct aan de slag kunt. En dankzij onze scherpe prijzen blijft het ook nog eens betaalbaar voor organisaties met een beperkt budget. 


Onze recreatie-set. Deze is ook zeer duurzaam. Volleybalpalen van 80x80mm met grondpotten en deksels. Ook zeer geschikt voor beachvolleybal. En ook deze kunnen we in het geel of oranje leveren.


Ideaal op recreatieparken en scholen
Onze beachvolleybalpalen en volleybalpalen voor buiten zijn niet alleen ideaal voor individueel gebruik, maar vormen ook een waardevolle aanwinst voor scholen en recreatieparken. Of het nu gaat om schoolsportprogramma's, zomerse recreatieactiviteiten of sportevenementen, onze palen bieden een veilige en professionele speelomgeving voor spelers van alle niveaus.


Ook voor de losse volleybalnetten en beachvolleybalnetten bent u bij ons aan het juist adres.
Van recreatienet tot volleybalnetten met kevlar


Ook voor recreatieparken en scholen zijn onze palen een waardevolle toevoeging. Ze bieden een aantrekkelijke en uitdagende activiteit voor leerlingen/bezoekers van alle leeftijden, waardoor het park een populaire bestemming wordt voor sportliefhebbers en gezinnen die samen willen spelen en plezier willen hebben in de buitenlucht.


Professionele wedstrijden
Naast het feit dat onze beachvolleybalpalen en volleybalpalen voor buiten perfect zijn voor individueel gebruik, zijn ze ook geschikt voor professionele evenementen. We bieden ook FIVB (International Volleyball Federation) goedgekeurde sets aan, waardoor ze voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en prestaties. Of het nu gaat om lokale toernooien, regionale competities of zelfs internationale evenementen, onze FIVB-gekeurde sets garanderen een professionele speelervaring voor spelers en toeschouwers. Deze sets zijn zorgvuldig ontworpen en getest om te voldoen aan de strenge eisen van de FIVB, waardoor ze de ideale keuze zijn voor organisatoren die streven naar een hoog niveau van competitie.


Voor zowel de recreatie volleybalset als de professionele sets geldt dat we ook zogenaamde middenpalen hebben en u dus eenvoudig 2 velden naast elkaar kunt creëren


Beachtennis
En wist u dat onze beachvolleybalsets ook geschikt zijn voor beachtennis? Met een eenvoudige aanpassing kunnen dezelfde palen en netten worden gebruikt voor zowel beachvolleybal als beachtennis, waardoor ze een veelzijdige investering zijn voor sportclubs, resorts en recreatiecentra.


Kies voor kwaliteit, kies voor professionaliteit. Kies voor onze beachvolleybalpalen en volleybalpalen voor buiten, en maak van jouw evenement een groot succes!


SKWshop.nlUw raadgevend leverancier voor de buitenruimte!  Buiten de sterkste!

*31(0)502806970
M: info@skashop.nl

dinsdag 9 april 2024

Optimale bescherming voor fietsen: Ontdek onze Manheim fietsoverkapping

 

Drie geprefabriceerde fietsoverkappingen model Manheim naast elkaar. Gereed voor uitlevering/montage.


Onze Manheim fietsoverkapping
Ben je op zoek naar een hoogwaardige fietsoverkapping die niet alleen je fiets beschermt, maar ook een esthetische meerwaarde biedt aan de omgeving? Dan is de Manheim fietsoverkapping precies wat je nodig hebt. Met zijn veelzijdige ontwerp en aanpasbare functies biedt de Manheim de perfecte oplossing voor het veilig opbergen van je fietsen, waarbij esthetiek en functionaliteit samenkomen.

Alle ijzerdelen verzinkt en gepoedercoat. Diverse ral kleuren mogelijk en ook speciale coatings voor plaatsingen aan de kust voor een optimale bescherming.

Een nette duidelijk plek op uw terrein waar uw bezoekers en medewerkers veilig en netjes kunnen fietsparkeren. geen losse fietsen en scooters.. 

Stijlvol ontwerp, degelijk en duurzame bescherming
De Manheim fietsoverkapping is ontworpen met oog voor zowel stijl als duurzaamheid. Het strakke en moderne design voegt een eigentijdse uitstraling toe aan elke omgeving, of het nu gaat om een bedrijfspand, een appartementencomplex of een openbare ruimte. Dankzij de hoogwaardige materialen en constructie biedt de Manheim maximale bescherming tegen verschillende weersomstandigheden en externe invloeden, waardoor je fietsen veilig blijven, jaar na jaar.



Fietsoverkapping Manheim met een lengte van ca 7 meter en als wandafdichtingen ESG gehard veiligheidsglas en golfplaat gecoat in aluminium-kleur


Maatwerk
Een van de belangrijkste kenmerken van de Manheim fietsoverkapping is de mogelijkheid tot maatwerk. Met verschillende wandafwerkingen en RAL-kleuren kun je de fietsoverkapping aanpassen aan de specifieke vereisten en esthetiek van je locatie. Of je nu op zoek bent naar een subtiel ontwerp dat naadloos opgaat in de omgeving of een opvallende statement wilt maken, de Manheim biedt de flexibiliteit om aan al je wensen te voldoen.

Verlichting
Ook verlichting mogelijk, al dan niet met sensor en timer..

Compleet pakket: levering en montage
Bij de aanschaf van een Manheim fietsoverkapping heb je de keuze tussen alleen levering of een compleet pakket inclusief montage en funderingen. Ons deskundige team zorgt voor een vakkundige installatie, waarbij rekening wordt gehouden met alle aspecten van jouw locatie. Of het nu gaat om een vlakke ondergrond of een uitdagende terrein, wij zorgen ervoor dat jouw fietsoverkapping stevig en veilig wordt geïnstalleerd.

U kunt kiezen voor een uitvoering voor montage op het maaiveld of met verlengde staanders (+200mm) voor montage onder het maaiveld.


Diepzwart, RAL 9005 met aan 1 zijde van de fietsoverkapping een tussenwand zodat er een rookruimte ontstaat van ca 2x2m


Ruime keuze aan fietsenrekken
Naast de fietsoverkapping zelf bieden we ook een ruime keuze aan fietsenrekken om aan alle opbergbehoeften te voldoen. Van eenvoudige enkele rekken tot design en aanleunbeugels met oplaadpunten voor e-bikes en scooters, we hebben voor elke situatie de juiste oplossing. Onze fietsenrekken zijn niet alleen functioneel, maar ook duurzaam en gemakkelijk in gebruik, waardoor het parkeren en beveiligen van je fietsen een fluitje van een cent wordt.


Fietsoverkapping Manheim lengte 3 meter met onze hoog-laag fietsenrekken model 4000


Vragen en offertes kosten u niets
Kortom, als je op zoek bent naar een hoogwaardige fietsoverkapping die niet alleen je fietsen beschermt, maar ook een visueel statement maakt, dan is de Manheim de ideale keuze. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe de Manheim fietsoverkapping jouw omgeving kan transformeren.


SKWShop.nl - Buiten de sterkste!
Uw raadgevend leverancier voor de buitenruimte

M: info@skwshop.nl
T:*31(0)502806970



Zonder wanden, uitgevoerd met fiets aanleunbeugels verzinkt met tussenbuis


maandag 8 april 2024

Aluminium wedstrijd voetbaldoelen: De ultieme keuze

 


Vaststaand voetbaldoel P-model met opklapbare maaibeugel


Voetbal, een spel van passie en precisie, vereist de juiste uitrusting voor optimale prestaties. Bij het overwegen van voetbaldoelen is aluminium een materiaal dat niet alleen duurzaamheid biedt, maar ook een superieure speelervaring garandeert. In dit artikel duiken we dieper in op de voordelen van aluminium wedstrijd voetbaldoelen, met een focus op de vaststaande en verplaatsbare modellen en het iconische kooimodel, ook bekend als het WK-model, tegen scherpe prijzen, vervaardigd volgens de strenge normen van de KNVB. 


Waarom aluminium?
Aluminium is een favoriet materiaal geworden in de wereld van voetbaldoelen, en om goede redenen. Het staat bekend om zijn lichtgewicht eigenschappen, wat betekent dat het gemakkelijk te verplaatsen is zonder in te boeten aan stevigheid. Bovendien is aluminium van nature bestand tegen roest en corrosie, waardoor het perfect is voor langdurig gebruik in verschillende weersomstandigheden. Dit vertaalt zich naar een investering die op lange termijn vruchten afwerpt, waardoor u niet alleen geld bespaart, maar ook tijd en moeite.


Verplaatsbaar voetbaldoel, hier uitgevoerd als kruiwagenmodel met wielen en draagbeugel. Model VD90 te kwalitatieve topsegment!


Vaststaande en verplaatsbare modellen: Flexibiliteit en gemak
Of u nu op zoek bent naar voetbaldoelen die op een specifieke locatie moeten blijven staan of die gemakkelijk kunnen worden verplaatst voor trainingen of wedstrijden op verschillende velden, aluminium biedt de perfecte oplossing.


Het vaststaande model
Deze doelen zijn ideaal voor gebruik op vaste locaties, zoals stadions of sportcomplexen. Gemaakt van zwaar geprofileerd aluminium, bieden ze een solide structuur die bestand is tegen zware impact en constant gebruik. Geleverd inclusief lange grondpotten voor eenvoudige installatie.


 WK-model, ook wel vrije netophanging (kooimodel) genoemd. Hier afgebeeld voetbaldoel model VD120 met spanpalen en opklapbare netbeugel. Voor veel voetballers de favoriete keuze!


Kooimodel (WK-model)
Het Kooimodel, vaak aangeduid als het WK-model, staat synoniem voor topprestaties en voldoet aan de strengste normen van de KNVB en andere voetbalorganisaties wereldwijd. Deze doelen zijn ontworpen om te voldoen aan de specificaties die nodig zijn voor professioneel niveau voetbal. Gemaakt van hoogwaardig aluminium, bieden ze ongeëvenaarde duurzaamheid en precisie, waardoor ze de voorkeurskeuze zijn voor serieuze spelers en clubs die streven naar perfectie.


Conclusie: Investeer in kwaliteit
Bij het kiezen van voetbaldoelen is het duidelijk dat aluminium de ideale keuze is voor duurzaamheid, prestaties en waar voor uw geld. Of u nu kiest voor het Vaststaande model, het verplaatsbare model of het iconische kooimodel, u kunt erop vertrouwen dat u investeert in kwaliteit die voldoet aan de normen van de KNVB en de verwachtingen van spelers en fans overtreft. Maak vandaag nog de juiste keuze en verhoog de speelervaring voor uw team of gemeenschap met aluminium wedstrijd voetbaldoelen van topkwaliteit.


SKWshop.nl - Buiten de sterkste
Uw raadgevend leverancier voor de (sportieve) buitenruimte.


M: info@skwshop.nl
*31(0)502806970

dinsdag 2 april 2024

Een elegante rookoverkapping: Ontdek het Regenburg model

 

Rookoverkapping Regenburg. De vierkante en paraplu-dak uitvoering naast elkaar, beide met statafel en asbak


Ontdek het Regenburg model
Op zoek naar een verfijnde oplossing voor roken op terrassen? Ontmoet de Regenburg rookoverkapping - een perfecte mix van design en functionaliteit die elk buitenruimte verrijkt. Met zijn elegantie en veelzijdigheid is de Regenburg een ware blikvanger die niet alleen stijl toevoegt, maar ook comfort biedt aan rokers en niet-rokers.

Design dat indruk maakt
De Regenburg rookoverkapping is ontworpen met oog voor esthetiek en functionaliteit. Het slanke en eigentijdse ontwerp voegt een vleugje klasse toe aan elke buitenomgeving. Of het nu gaat om een chique restaurantterras, een trendy café of een bedrijfslounge, de Regenburg past naadloos in elke setting, waardoor een aangename sfeer ontstaat.

Maatwerk opties voor uw stijl
Ook met onze Regenburg begrijpen we dat elke ruimte uniek is, daarom bieden we verschillende opties aan om de rookoverkapping aan te passen aan uw specifieke behoeften. Kies uit een parapluvormig dak voor een speels en modern accent, of ga voor een strak vierkant dak voor een tijdloze uitstraling. Onze rookoverkappingen zijn beschikbaar in diverse RAL-kleuren, zodat u de perfecte tint kunt kiezen die past bij uw omgeving.




Rookabri Regenburg, een helder dak van polycarbonaat


Meer dan alleen een overkapping
Met onze rookoverkapping Regenburg streven we ernaar om uw ervaring te verrijken. Daarom bieden we niet alleen een elegante rookoverkapping, maar ook extra functies zoals statafels en geïntegreerde asbakken. Deze toevoegingen maken de rookruimte niet alleen praktisch, maar ook comfortabel en gezellig voor uw gasten.

Service die U verdient
Wij geloven in het leveren van complete oplossingen die aan uw behoeften voldoen. Daarom bieden wij de optie voor alleen levering of inclusief professionele montage en fundering. Ons ervaren team zorgt voor een vlotte installatie, zodat u snel van uw nieuwe rookoverkapping kunt genieten.



Rookoverkapping Regenburg zonder statafel.


Ontdek onze diverse modellen
Naast onze Regenburg bieden we een scala aan andere modellen rookoverkappingen aan. Of u nu op zoek bent naar een klassieke uitstraling, een modern ontwerp of iets daartussenin, wij hebben de perfecte rookabri voor iedere smaak en ieder budget.

Conclusie
Met de Regenburg rookoverkapping voegt u niet alleen een elegante en praktische oplossing toe aan uw terras, maar creëert u ook een comfortabele en uitnodigende ruimte voor uw gasten. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze rookoverkappingen en hoe ze kunnen bijdragen aan de charme en functionaliteit van uw buitenruimte.


SKWShop.nl - Buiten de sterkste

M: info@skwshop.nl
T:*31(0)502806970


Rookoverkapping Regenburg, net even anders...




Geniet van zorgeloze picknicks met de Cross picknicktafel van SKWshop

 


Picknicktafel model Cross, hier in de grijze uitvoering


In een wereld waar gemak, duurzaamheid en stijl hand in hand gaan, komt de Cross picknicktafel van SKWshop naar voren als een mooie belichaming van deze waarden. Met zijn robuuste constructie, onderhoudsvrije ontwerp en milieuvriendelijke materialen biedt de Cross picknicktafel een ongeëvenaarde ervaring voor liefhebbers van buitenleven, parken, scholen en andere openbare ruimtes.


Geen onderhoud, geen rot, en dus geen zorgen
Met de Cross picknicktafel hoeft u zich geen zorgen te maken over vervelend onderhoud of het risico op rot. Vervaardigd met hoogwaardige materialen en vakmanschap, is deze tafel volledig bestand tegen de tand des tijds. Het gebruik van duurzame materialen betekent dat je jarenlang kunt genieten van zorgeloze picknicks zonder dat je je hoeft te bekommeren om vervaging, splintervorming of andere tekenen van slijtage. Door en door gekleurd.


Graffitiproof en onderhoudsvrij
Met de Cross picknicktafel hoeft u zich geen zorgen te maken over ongewenste graffiti. Dankzij zijn speciale coating is de tafel gemakkelijk schoon te maken en bestand tegen graffiti en andere vlekken. Hierdoor blijft de tafel er altijd fris en uitnodigend uitzien, klaar voor gebruik, zonder dat u kostbare tijd hoeft te besteden aan intensief schoonmaken of onderhoud.


Picknicktafel model Cross, hier ingezet als knutseltafels voor de jonge bezoekers van recreatiepark de Leistert.


Milieuvriendelijk en recyclebaar
Bij SKWshop zijn we toegewijd aan het beschermen van het milieu, daarom is de Cross picknicktafel vervaardigd van regeneraat, een duurzaam en gerecycled materiaal. Niet alleen draagt dit bij aan het verminderen van afval, maar de tafel zelf is ook voor 100% recyclebaar, waardoor u een positieve impact heeft op de planeet terwijl u geniet van buitenactiviteiten.


Volledig gemonteerd en beschikbaar in diverse kleuren
Bij SKWshop geloven we in gemak en keuzevrijheid. Daarom wordt de Cross picknicktafel volledig gemonteerd geleverd, zodat u meteen kunt genieten van uw nieuwe aanwinst. Bovendien is de tafel verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat u kunt kiezen welke het beste past bij jouw omgeving en voorkeuren.


20 stuks volledig gemonteerd geleverd bij recreatiepark de Leistert


Scherpe prijs en ongeëvenaarde kwaliteit
Met de Cross picknicktafel krijgt u niet alleen een hoogwaardig product, maar ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Onze tafels worden vervaardigd met aandacht voor detail en vakmanschap, zodat je kunt vertrouwen op hun duurzaamheid en prestaties, zonder dat u daarvoor de hoofdprijs betaalt.


Kortom, als u op zoek bent naar een picknicktafel die geen compromissen sluit op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en stijl, dan is de Cross picknicktafel van SKWshop de ideale keuze. Geniet van zorgeloze picknicks en buitenplezier, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een schonere en groenere toekomst.


SKWShop.nl - Official dealer Govaplast Street
Buiten de sterkste!


M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970


Diverse andere modellen en uitvoeringen
Ook diverse andere modellen picknicksets - picknicktafels uit deze duurzame lijn leverbaar. Hieronder nog 2 voorbeelden. Op onze website kunt u het geheel assortiment picknicktafels en parkbanken van massief regeneraat vinden.