zaterdag 17 maart 2018

Ons straatmeubilair naar Aruba

Straatmeubilair van beton. Bijzonder duurzaam.

Na Curacao en St Maarten gaan we nu ook voor het eerst straatmeubilair naar Aruba exporteren.
Op St Maarten hebben we basketbalpleinen ingericht, op Curacao hebben we al diverse keren antiparkeer- en anti-rampalen geleverd, waaronder de 1e die voorzien zijn van reflecterende strepen in de kleur van de vlag van Curacao.


De 1e parkeerpalen in de kleuren van de vlag van Curacao


Nu gaan we dus ook Aruba aandoen, hier gaan we een aantal betonnen U-banken leveren. Gezien het klimaat een goede keuze, want hiervoor geldt dat er geen onderhoud nodig is. (Onze parkeerpalen die we geleverd hebben zijn bijvoorbeeld dubbel gecoat) net als de basketbalvoorzieningen voor St Maarten.


Straatmeubilair van beton, ook hiervoor geldt dat SKWshop een ruim assortiment heeft.


Genieten :-)

Iedere keer is het voor ons weer genieten als er internationaal gekozen wordt voor onze producten, zoals vorige keer al geschreven hebben we net een aantal voetbaldoelen naar Amerika geëxporteerd en gaan we de komende week ook diverse sportvoorzieningen naar Spanje exporteren, waaronder onze populaire TRD200 voetbaldoeltjes, de ideale oplossing voor basisscholen. Het leuke is dat we ons focussen op de Nederlandse en Belgische markt, die is voor ons namelijk groot genoeg, maar dat Nederlanders, al dan niet in buitenlandse dienst ons toch steeds vaker weten te vinden.Voetbaldoeltjes model TRD200, in 2 afmetingen en in diverse vrolijke ral kleuren leverbaarEn verder...

Verder zijn we bezig een interactieve lijn speeltoestellen (kinetisch met geluid) op te nemen.
Hebben we een geweldig leuke Culinaire tocht gehad georganiseerd door de Hattricks club van FC Groningen.
Komt er een grote website-update aan > geschat 40-50% snelheidsverhoging! En staan we voor het eerst in de Hattricks, het businessblad van FC Groningen dat deze maand weer uit komt.Proosten op een geslaagde culinaire wandeling door Groningen

De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten, uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte.


www.skwshop.nl Buiten de sterkste! Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies :-) We helpen u graag.

050-2806970zaterdag 10 maart 2018

Aluminium voetbaldoelen

Aluminium jeugd- voetbaldoel model JVD150


Keywords - zoekwoorden..

Net al veel andere bedrijven op het internet, maken we bij SKWshop gebruik van een keyword-tracker.. Zoekwoordpositie-analyses. Dit betekent dat we met zoekwoorden van productlijnen die voor ons belangrijk zijn, op de 1e pagina van de zoekmachines willen staan.

Voor ons is 1 van die productlijnen, voetbaldoelen (en voetbaldoeltjes). En zo dwingt Google ons, omdat we een paar posities gezakt zijn, om de website aan te passen en te bloggen over voetbaldoelen en voetbaldoeltjes. Af en toe best lastig, want je hebt nu eenmaal niet altijd de juiste inspiratie. Er gebeuren diverse andere mooi dingen waar je liever over schrijft, maar helaas, Google bepaalt dit af en toe nu eenmaal voor ons.

We zijn namelijk ook bezig om een nieuwe productlijn op te nemen, kinetische speeltoestellen voor kinderen. Een productlijn waar we zelf erg vrolijk van worden, maar dit onderwerp behandelen we dan in een volgend blog).Onze JVD180- serie pupillen voetbaldoelen

Het voetbaldoel voor diegene voor wie alleen het allerbeste goed genoeg is! Zwaar geprofileerd aluminium, rond 118.5mm. Volledig gelast en met sluitende inwendige hoekverstevigingen.
Een praktisch onverwoestbaar jeugddoel.

Leverbaar met, draagbeugels, transportwielen aan de achterzijde en als kruiwagen-model (aan 1 zijde een draagbeugel en aan de andere zijde wielen.


Al voor Euro 689,00 ex btw Een superprijs!

Voetbaldoel JVD180, het kwalitatieve topsegment voor een bijzonder scherpe prijs.


Beste koop pupillen voetbaldoelen!

En onze beste koop, als het om prijs- kwaliteitsverhouding gaat zijn onze JVD150 pupillen voetbaldoelen. Helemaal boven aan dit blog afgebeeld. Ook deze zijn volledig gelast, hebben inwendig sluitende hoekverstevigingen en staan garant voor jarenlang onbezorgd gebruik.

Voetbaldoelen model JVD150, al voor 565,00 ex btw. Compleet met net.


Nog meer modellen en uitvoeringen

We hebben een nog ruimer assortiment pupillendoelen, zoals draaidoelen en ook bouwpakketten.
Zie: 5 x 2 meter voetbaldoelen voor ons gehele assortiment.
De bouwpakketdoelen leveren we meestal aan het buitenland, hiervan zijn de transportkosten namelijk laag. Er gaan de komende week weer een aantal naar Amerika (zijn we best een beetje trots op).Tot slot
Omdat we toch even de voetbaldoelen bij langs gaan in dit blog, neem ik ook nog even onze JVD195-serie mini pupillen voetbaldoeltjes mee. Ook voor deze serie geldt dat deze tot het absolute topsegment mini pupillen voetbaldoeltjes behoren. Volledig gelast, zwaar geprofileerd aluminium rond 80mm en net als al onze andere doelen, sluitende inwendige hoekverstevigingen.


Topsegment 3 x 1 meter voetbaldoeltjes. Slechts 299,00 ex btw per stuk, compleet met net.


Maar ook voor 3 x 1 meter voetbaldoeltjes geldt dat we een nog veel ruimer assortiment hebben.
Zie voor alle mogelijkheden: 3 x 1 meter voetbaldoeltjesTot zover..


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte.

Altijd gratis advies en snelle vrijblijvende offertes,
www.skwshop.nl Buiten de sterkste.
050-2806970
Ook FC Groningen traint met onze JVD180 doelen, deze hebben we voorzien van geïntegreerd gewicht tegen kantelen.

Onze JVD180 voetbaldoelen met geïntegreerd gewicht en transportwielen


En SC Heerenveen met onze kantel dribbel voetbaldoeltjes, zodat ze naast het KNVB 4 tegen 4 minipupillen voetbal, ook het Vlaamse dribbelspel kunnen spelen, meer scoren voor het zelfvertrouwen.

Op de training bij SC Heerenveen

vrijdag 2 maart 2018

Rokersabri PalermoRookoverkapping - rokersabri Palermo in zwart ral 9005

Deze keer zetten we onze rookoverkapping Palermo in de schijnwerpers. Ook wel rokersabri genoemd door de vormgeving. Aan de voorkant open, met een overstekend dak.

Deze fraaie rookoverkapping wordt volledig gemonteerd geleverd en is verkrijgbaar in 2 afmetingen.
Breedte 2 meter en in een breedte van 3 meter.
Voor de kleurafwerking kunt u kiezen uit iedere standaard ral kleur, waardoor u deze rokersabri perfect kunt laten aansluiten bij uw huisstijl.

De wanden zijn van gehard ESG veiligheidsglas en kunnen op aanvraag van een keramische zeefdruk worden voorzien.

De afwatering vindt plaats door 2 (de achterste) gebitumeerde staanders, die voorzien zijn van spuwers, ca 10 cm boven het maaiveld.

Montage
Doordat de overkapping voorzien is van voetplaten met voorgeboorde gaten is de montage een fluitje van een cent. Maar vanzelfsprekend kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Geïntegreerde zitbank
Ook kunt u kiezen voor een geïntegreerde zitbank, zodat uw rokers kunnen zitten.

Rokersabri Palermo 3 meter met een geïntegreerde zitbank.

Samengevat, is de Palermo een uitstekende oplossing voor uw rokende bezoekers en collega's.
Een verrassend scherpe prijs voor deze kwaliteit, fraai om te zien en bijzonder duurzaam.

Al vanaf 1594,00 ex btw


De Palermo is slechte 1 van onze vele mogelijkheden als het om rokersoplossingen gaat, zie voor ons gehele assortiment > rookoverkappingenDe hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte
Altijd gratis advies en snelle vrijblijvende offertes.

SKWshop.nl Buiten de sterktse!
Onze meest voordelige rookoverkapping!

Rookoverkappingen model Jena, als bouwpakket geleverd, een zeer voordelige oplossing voor bedrijf en industrie. Maar ook hier kunnen wij de montage voor u verzorgen. De meest voordelige uit ons assortiment.

Al vanaf 952,00 ex btw


Onze prijspakker als het om rokersoplossingen gaat. Rookoverkapping model Jena, leverbaar in een 1.5 x 1.5 m uitvoering en in een 3 x 1.5 meter uitvoering.


vrijdag 23 februari 2018

Pannakooien en meer....

Pannakooi Premium 5x10m.

De vraag naar pannakooien en pannavelden blijft onverminderd. Erg mooi om te zien en te beleven dat er nu de recessie weer voorbij is, nog meer geïnvesteerd wordt in sportieve (school) pleinen.
Bewegen is gezond en sport socialiseert.

Naast de enerzijds individualisering door smart-phones en tablets, is er gewoon een leuke trend gaande die hier haaks op staat. Samen bewegen, sporten, spelen, waardoor er volgens ons toch wel sprake van balans is :-)

We zijn natuurlijk buiteninrichters in de volledige zin van het woord, overkappingen, parkbanken, sportvelden, maar vanuit onze sociale betrokkenheid met de jeugd, gebeuren volgens ons gewoon de juiste dingen.
Zo zijn er in Meppel 7 basketbalpleintjes ingericht met onze basketbalpalen van rvs, bij scholen en zijn we nu weer bezig in Groningen, waar bewoners bezig zijn met wijkverbetering/vernieuwing en ook daar speelt bewegen weer een grote rol.

Onze verstelbare rvs basketbalpalen, ook met antivandaal basketbalbord leverbaar


En ook calisthenics en buiten fitness worden steeds populairder, dit is met name meer iets voor de "oudere jeugd" en buiten fitness voor alle leeftijden vanaf een jaar of 14.
In de omgeving van Amersfoort gaan we weer een prachtig calisthenic-spark inrichten met onze Revolution 13 lijn. Onze Nippur M+.

Calisthenics, steeds populairder


Kortom, Nederland investeert in onze jeugd en ouderen als het om bewegen gaat en dat is een trend die wat ons onverminderd door mag zetten.


Productontwikkelingen
We zijn op dit moment bezig met het uitwerken van een uitvoering van onze ronde wedstrijdformaat pannakooi Match met hoge wanden. Hiermee maken we ons assortiment pannakooien en pannavelden compleet.
We hebben even gewacht met deze uitvoering, omdat we eerst wilden kijken hoe de vernieuwde uitvoering mat lage wanden het zou gaan doen.
De reacties waren/zijn positief en dus is het tijd voor deze laatste stap. Ook deze zal weer geschikt zijn voor permanente plaatsing en als mobiele pannakooi.


We houden u op de hoogte.........

Onze ronde pannakooi Match, straks dus ook met wanden van 1.8 meter hoog leverbaar.De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de (sportieve) openbare en semi openbare ruimtes.
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies.

www.skwshop.nl Buiten de sterkste!
050-2806970zondag 18 februari 2018

Picknicksets voor de openbare ruimte

Picknickset Oslo, ideaal voor de openbare ruimte

We zijn druk bezig met een verhuizing, en mijn thuiskantoor is nu weer volledig operationeel :-)
Zoals de meesten weten schrijven we ieder weekend een blog ten behoeve van de seo (zoekmachine-optimalisatie en promotie van 1 of meerdere producten.

Dus iets later dan normaal, maar toch nog in het weekend :-)Picknicksets voor de openbare ruimte (en semi-openbare ruimte natuurlijk).

Ook hier heeft SKWshop een ruim assortiment, maar adviseren we bijna altijd onze picknicksets van massief regeneraat. Duurzaam straatmeubilair, rotvrij, grafittiproof, bijzonder duurzaam en ook nog eens prijsvriendelijk.
Kortom, voor wie een picknickset voor algemeen gebruik zoekt, een prima keuze.


Leverbaar in diverse kleuren en kleurencombinaties. 


Picknickset mode Matrix, prachtige vormgeving en jarenlang onbezorgd plezier


100% milieuvriendelijk!

Net als al onze gehele lijn straatmeubilair van regeneraat, zijn ook de picknicksets geproduceerd van 100% gerecyclede materialen en zelf ook weer recyclebaar.
We merken dat vooral steeds meer scholen het milieuaspect een belangrijk thema vinden en begrijpelijk, zijn zijn nauw betrokken bij de volgende generatie, en geven op deze manier het goede voorbeeld.

(En buiten het milieu-aspect om, zijn het natuurlijk ook gewoon ideale picknicksets voor scholen, onze picknicktafel Oslo Campus heeft bijvoorbeeld een extra diep blad, zodat 2 studenten met laptops tegenover elkaar kunnen zitten).


Picknickset Oslo Campus met een tafelblad van 78 cm diep. Hier uitgevoerd in een fraai bi-color-uitvoering


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimte.

Altijd gratis advies en snelle vrijblijvende offertes
www.skwshop.nl. Buiten de sterkste!Prijs gewonnen ;-)

Afgelopen week heb ik de Noordlease enquête-prijs gewonnen. Superleuk! Onder de deelnemers van de enquête is een tablet verloot en ik mocht deze in ontvangst nemen. Ik vul dit soort enquêtes bijna altijd in, omdat ik zelf ook graag feedback krijg waarvan we bij SKWshop kunnen leren.. toch...


woensdag 14 februari 2018

Voetbaldoel kopen voor uw speelplein?

voetbaldoel model TRD200, veilig, leuk en uurzaamEen voetbaldoel kopen voor uw speel- of schoolplein? Veiligheid voorop!

Voor wie op zoek is naar een voetbaldoel op speel-of schoolplein, zijn onze TRD200 voetbaldoelen een uitstekende keuze. Duurzaam en vooral veilig.

Voetbaldoelen voor plein en straat dienen namelijk te voldoen aan de normen van de NHI (Nederlandse Hekwerk Industrie).
Dit betreft de onderlinge spijlen-afstand van de voetbaldoelen. Het advies is om een spijlenafstand van 84 mm. aan te houden om beknellingsgevaar te voorkomen. En helaas, houdt lang niet iedereen zich hier aan.

Ook de ronde vormen zorgen ervoor dat als iemand onverhoopt op het doel valt, of er tegen aan loopt de kans op kwetsuren aanzienlijk kleiner is dan bij rechthoekige profielen.

SKWshop levert deze leuke voetbaldoelen in 2 afmetingen:
1.5 x 0.75 meter
1.5 x 1.00 meter

De doelen zijn volbad thermisch verzinkt, wat betekent dat ze jarenlang onbezorgd de weersinvloeden doorstaan.

Leverbare kleuren:
De doelen kunnen desgewenst na dat ze verzinkt zijn in iedere gewenste standaard ral kleur gepoedercoat worden.

Montage, bevestiging  het maaiveld:
Het grondraam is voorzien van gaten, zodat ze eenvoudig op de ondergrond bevestigd kunnen worden.
Ook kunnen we betonblokjes meeleveren, waarop u de doelen vast kunt zetten.
En natuurlijk de volledige montage van uw voetbaldoel of doelen voor u verzorgen.


Voetbaldoelen model TRD200 in het bleuw en in het geel gepoedercoat, gereed voor verzending naar de klant.

SKWShop een zeer ruim assortiment voetbaldoelen, maar als u kleine en veilige doeltjes op uw speelplein wenst, is een doel uit onze TRD200-serie gewoon een uitstekende keuze!
Veilig en duurzaam spelplezier voor een uitstekende prijs!


De hartelijke groeten van echt #allesvoorbuiten.
www.skwshop.nl. Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes
Altijd gratis advies en snelle vrijblijvende offertes, we helpen u graag.


T:050-2806970
M: info@skwshop.nl


zaterdag 10 februari 2018

Milieuvriendelijk straatmeubilair

Parkbank model Canvas 30 graden, deze heeft een design award gewonnen. Ook leverbaar in een rechte uitvoering

Parkbanken en picknicksets van massief regeneraat!

We hebben er vaker over geschreven, maar brengen deze lijn nog toch een keer onder de aandacht.
De reden hiervan is dat we gezien de wegwerpmaatschappij, hier voor de volle 100% achter staan.

Een complete lijn straatmeubilair geproduceerd van regeneraat (een net woord voor afvalstoffen.
Door de unieke samenstelling, zijn deze meubelen niet alleen onderhouds- en  rotvrij (dit is logisch met massief kunststof), maar ook nog eens grafitti-proof! En zelf ook weer voor 100% recyclebaar.


Picknickset Oslo, veel verkocht aan scholen, onderwijsinstellingen, hier uitgevoerd in een fraaie bi-color uitvoering


Vormgeving en kleuren!
Een ander niet onbelangrijk voordeel is tevens, dat door de gebruikte materialen, er zeer veel mogelijkheden zijn als het om vormgeving gaat. Er diverse kleuren mogelijk zijn, waarbij het materiaal door en door gekleurd is.


Parkbanken Level X voor de jeugd. Een mooi voorbeeld van de mogelijkheden als het om vormgeving gaat


Wat dacht u van parkbank Bonn? Een mooie variant op de klassieke parkbanken, deze is met rugleuning al leverbaar voor 325,00 ex btw! 


Dit zijn slechts enkele voorbeelden uit ons ruime assortiment kunststof parkbanken.
Goed voor het milieu, goed voor uw portemonnee en bijzonder duurzaam. En.....voor iedere smaak wel wat wils :-)

Als u overweegt een parkbank of picknickset te kopen, is het overwegen van massief regeneraat absoluut de moeite waard. Een duurzame en voordelige keuze.
En indien u dit bij ons doet, vanzelfsprekend kunnen wij ook de montage voor u verzorgen.De hartelijke groeten van #echtallesvoorbuiten

www.skwshop.nl - Buiten de sterkste!
Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.
Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies, we helpen u graag.
050-2806970


Parkbanken Canvas met rugleuning