maandag 18 maart 2024

Overdekte Pannakooi kopen? SKWshop.nl - Buiten de sterkste!

 


Pannakooi model Premium met wanden van 3 meter hoog en een groene vloercoating


Een overdekte pannakooi van topkwaliteit? Zoek niet verder! Bij SKWshop ben je aan het juiste adres voor de perfecte overdekte pannakooi die voldoet aan al jouw wensen. Of je nu op zoek bent naar een compacte opstelling voor in je achtertuin of een grotere installatie voor een sportclub of school, SKWshop heeft het. Lees verder om te ontdekken waarom SKWshop een uitstekende keuze is voor jouw overdekte pannakooi.


Maatwerk voor iedere ruimte
Bij SKWshop begrijpen we dat elke ruimte uniek is en daarom bieden we maatwerkoplossingen voor onze overdekte pannakooien. Of je nu een kleine tuin hebt of een grote speelruimte wilt creëren voor je school of sportclub, wij kunnen een overdekte pannakooi ontwerpen en installeren die perfect past bij de beschikbare ruimte. Geen enkele afmeting is te gek voor ons, en we denken graag met je mee om de ideale opstelling te realiseren.


Duurzaamheid en kwaliteit gegarandeerd
Bij SKWshop streven we naar de hoogste kwaliteit in al onze producten. Onze overdekte pannakooien zijn ontworpen met duurzaamheid en stevigheid in gedachten, zodat ze bestand zijn tegen intensief gebruik en verschillende weersomstandigheden. We gebruiken alleen materialen van de beste kwaliteit om ervoor te zorgen dat onze klanten jarenlang plezier kunnen beleven aan hun overdekte pannakooi, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over slijtage of schade.


Ook met basketbal
Wij geloven we in veelzijdigheid en daarom bieden we ook overdekte pannakooien met basketbalmogelijkheden aan. Of je nu van voetbal houdt of liever een potje basketbal speelt, onze overdekte pannakooien kunnen worden aangepast aan jouw voorkeuren. Met de toevoeging van basketbalringen en -borden kun je nog meer plezier beleven aan je overdekte pannakooi en verschillende sporten ontdekken zonder dat je extra ruimte nodig hebt.


Overdekte pannakooi model Premium met basketbal, ook dat behoort tot onze mogelijkheden


Professionele installatie en service
Wij streven we naar volledige klanttevredenheid, daarom bieden we niet alleen hoogwaardige producten, maar ook professionele installatie en uitstekende service. Ons team van ervaren installateurs zorgt voor een vlotte en zorgeloze installatie van jouw overdekte pannakooi, zodat je snel kunt genieten van eindeloos speelplezier. Bovendien staan we altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en je te helpen met eventuele problemen of onderhoudsbehoeften.



Voor de netten maken we gebruik van geknoopt Pe. Kleur zwart maas 120 x 120mm


Conclusie
Of je nu zoekt bent naar een overdekte pannakooi voor thuisgebruik of voor een sportclub of school, SKWshop is de beste keuze voor hoogwaardige, duurzame en veelzijdige overdekte pannakooien. Met maatwerkoplossingen, basketbalmogelijkheden en professionele service bieden we alles wat je nodig hebt om jouw ideale speelruimte te creëren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe SKWshop jou kan helpen om jouw overdekte pannakooi dromen werkelijkheid te maken!


SKWshop.nl - Buiten de sterkste. Ruim assortiment pannakooien

M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970

Montagefoto: Overdekte pannakooi met grote doelen en basketbalvoorziening in Roosendaal.
Als speelvloer is hier gekozen voor multiplay kunstgras zandgevuld.


Ronde boombank model Yuvar



Onze boombank Yuvar, uitgevoerd met de ijzerdelen in een diepzwarte poedercoating


Ruim assortiment boombanken
Bij SKWshop hebben we een uitgebreid assortiment aan boombanken die niet alleen functionaliteit bieden, maar ook een vleugje natuurlijke elegantie toevoegen aan elke omgeving. Kwaliteit gegarandeerd: Onze boombanken zijn vervaardigd van duurzame materialen, waardoor ze jarenlang onbezorgd meegaan.

Dit blog zetten we onze boombank model Yuvar in de schijnwerpers

Afmetingen
Met een binnenste diameter van ongeveer 200 cm en een buitenste diameter van 340 cm, biedt deze bank voldoende ruimte om comfortabel te zitten en te genieten van de omgeving. Met een hoogte van 81 cm en een zithoogte van ongeveer 45 cm, is deze bank perfect geproportioneerd om u het optimale comfort te bieden terwijl u geniet van uw buitenruimte.


Topkwaliteit
Maar de ware schoonheid van de ronde boombank model Yuvar schuilt in zijn constructie en materialen. Het zitgedeelte is vervaardigd van geïmpregneerd grenenhout, wat niet alleen duurzaamheid garandeert, maar ook een natuurlijke charme toevoegt aan het geheel. Grenenhout staat bekend om zijn stevigheid en weerbestendigheid, waardoor het perfect is voor buitengebruik.

Het frame van de bank is gemaakt van gefosfateerd staal, afgewerkt met een zeer duurzame poedercoating op polyester-basis. Dit geeft niet alleen een strakke en moderne uitstraling aan de bank, maar zorgt er ook voor dat hij bestand is tegen de elementen, waardoor hij jaar na jaar zijn prachtige uiterlijk behoudt.


Een kijkje in de fabriek, waar deze fraaie ronde boombanken geproduceerd worden


Bijna iedere ral kleur mogelijk
Deze boombank is leverbaar is een standaard ral kleur van uw keuze. Of u nu de voorkeur geeft aan een subtielere tint die zich naadloos mengt met uw omgeving, of juist een opvallende kleur wilt die een statement maakt, de keuze is aan u. U kunt eenvoudig het gewenste RAL-nummer bij uw bestelling vermelden en uw bank wordt op maat gemaakt om perfect aan uw wensen te voldoen.


De Ronde Boombank Model Yuvar is niet alleen ideaal openbare en semi-openbare ruimtes, maar natuurlijk ook een aanwinst voor privé- en bedrijfstuinen. Of het nu gaat om parken, pleinen, of andere gemeenschappelijke gebieden, deze bank voegt niet alleen functionaliteit toe, maar ook een vleugje stijl en elegantie. Met zijn combinatie van duurzaamheid, comfort en tijdloze schoonheid is de ronde boombank model Yuvar een uitstekende keuze voor elke buitenruimte, waar mensen samenkomen om te ontspannen, te genieten en te verbinden.


Boombank Yuvar met een donkere houafwerking en een zwart frame


Ook interesse?
Wilt u ook genieten van de uitstraling en het comfort van onze boombank Model Yuvar in uw buitenruimte? Neem dan vrijblijvend contact op, we informeren u graag. En een offerte kost u tenslotte niets.

Alleen levering of montage door ons
Alleen levering of montage door ons? U verzekert zich dan van een zorgvuldige installatie, waardoor u direct kunt genieten van uw nieuwe boombank.
Met zijn tijdloze ontwerp en duurzame materialen zal deze bank niet alleen een waardevolle toevoeging zijn aan uw buiten, maar ook een bron van rust en plezier voor de gebruiker zijn.


SKWShop.nl
Ook voor uw boombank het juiste adres. Ruim assortiment!

M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970


donderdag 14 maart 2024

De ultieme speelervaring met onze Premium Pannakooi

 

Pannakooi Premium, opgeleverd in Houten


Bent u op zoek naar de ultieme speelervaring voor uw buurt of gemeenschap? Zoek niet verder! Onze Premium pannakooi, recent weer 1 opgeleverd in Houten, biedt een unieke en ongeëvenaarde sportervaring voor jong en oud. Met zijn duurzame ontwerp is deze pannakooi een ideale keuze voor bijna iedere speelomgeving.  Hier is waarom:

Ontwerp en materialen
Deze Premium pannakooi is uitgerust met hoogwaardig zandgevuld kunstgras, wat zorgt voor een natuurlijk gevoel en uitstekende speeleigenschappen. De Multiplay kunstgrasvelden van 24mm, met ingelegde belijningen, bieden een vloeiende en professionele speelervaring en geven een goede balstuit. 

Maar ook andere speelvloeren behoren tot onze mogelijkheden, wij adviseren bijna altijd een goed gelegde tegelvloer met tegels van 30x30cm. Voordelig duurzaam en nauwelijks onderhoud. Bovendien kunnen wij deze van een coating en belijningen voorzien.



In deze pannakoooi is er in de lange wanden een opening gehouden zodat er, indien dit nodig mocht zijn, een ambulance er lang kan. Normaal zijn deze wanden ook gesloten.


Veelzijdige speelmogelijkheden
Met maar liefst vier pannadoelen aan de lange zijden van de pannakooi, kunnen spelers genieten van meerdere speelvelden en diverse spelvarianten. Of je nu een intensief pannavoetbal-toernooi organiseert of gewoon wat vriendschappelijk basketbal wilt spelen, deze pannakooi biedt eindeloze mogelijkheden voor plezier en vermaak. Naast de afgebeelde sporten, kunenn wij uw kooi ook voorzien van bijvoorbeeld uitneembare volleybalpalen en/of tennisnetpalen.


Geluidsarm en vandalisme-arm
Dankzij onze innovatieve Security staanders en gelaste voetbaldoelen en gelaste voetbaldoel-basketbalcombinaties is deze pannakooi niet alleen geluidsarm, maar ook bestand tegen vandalisme. Geniet van het spel zonder gestoord te worden door storende geluiden of zorgen te maken over mogelijke schade.


Complete uitrusting
De pannakooi wordt geleverd met alles wat er nodig is voor een leuke en sportieve speelervaring. Van basketbalcombinaties met doelen van 1.5 x 0.75m tot een antivandaal, geluidsarm basketbalbord met rode wedstrijdring, elke component is zorgvuldig ontworpen om aan de hoogste normen te voldoen en langdurig speelplezier te garanderen.



Pannaveld, pannakooi Premium 6 x 9m met lage wanden in Appingedam. Ook hier wordt op moment van schrijven de laatste hand aan gelegd.

Beste koop
Wij zijn ervan overtuigd dat onze premium pannakooi de beste keuze is. Een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Daarom bieden wij een laagste prijsgarantie, zodat u verzekerd bent van de beste prijs voor een top product. 



Een goed gelegde tegelvloer is een uitstekende pannavloer. Hier is gekozen voor onze kunstgras Multiplay 24mm.


Kortom, met zijn hoogwaardige constructie, veelzijdige speelmogelijkheden en duurzame ontwerp, is de premium pannakooi de ultieme keuze voor een onvergetelijke speelervaring in Houten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe je deze fantastische toevoeging aan jouw gemeenschap kunt realiseren!

Geïnteresseerd in het kopen van een pannakooi? Onze pannakooien uit de Premiumserie zijn beschikbaar in bijna iedere gewenste afmeting, waardoor je de perfecte maat kunt kiezen die past bij uw ruimte en behoeften. Of u nu een kleine buurtplek wilt opvrolijken of een grote speelzone wilt creëren, wij hebben altijd een passende oplossing.

Bovendien bieden we een breed scala aan RAL-kleuren en verschillende wandhoogtes, zodat u de pannakooi kunt aanpassen aan de specifieke stijl en omgeving van de locatie. Van levendige kleuren die de aandacht trekken tot subtiele tinten die perfect opgaan in de omgeving, de keuze is aan u!


Onze Premiumserie pannakooien combineren hoogwaardige materialen, innovatief design en veelzijdige opties om te voldoen aan al jouw wensen en eisen. Of u nu op zoek bent naar een standaardmodel of een op maat gemaakte oplossing, wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw pannakooi. Alle ijzerdelen zijn na het lassen volbad verzinkt, waardoor deze probleemloos de weersinvloeden doorstaan.



Onze volledig gelaste voetbaldoel basketbalcombinaties, hier met doelen van 1,.5 x 0.75m zijn ook met grotere voetbaldoelen leverbaar.


Messcherpe prijzen!
Wat kost een pannakooi? Bijna iedere pannakooi is weer anders, zie alleen al de drie voorbeelden in dit blog. (Wandhoogtes, afmetingen, aantal; doelen en eventueel andere sporten).Neem bij interesse vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe u uw eigen Premium pannakooi kunt realiseren. Onze prijzen zullen u aangenaam verrassen.
Hetzelfde geldt voor de vraag: Hoe groot is een pannakooi? Dat bepaald u uiteindelijkzelf en wij adviseren.

Laat ons uw visie horen en wij zullen ervoor zorgen dat wij met een geheel vrijblijvende passende aanbieding komen, met een pannakooi die perfect past bij uw verwachtingen..... En... vragen en offertes kosten u tenslotte niets. We informeren en adviseren u graag.


SKWShop.nl, de sterkste in pannakooi en pannaveld op maat! Zeer ruim assortiment, ook verplaatsbare pannakooien.

Uw raadgevend leverancier voor de openbare en semi-openbare ruimtes.

M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970



Op dit moment leggen we tevens de laatste hand aan de pannakooi Premium met basketbal in Rotterdam


Deze pannakooi is tevens voorzien van ons speciaal gezet leunprofiel op de lange lage wanden









dinsdag 12 maart 2024

De leverancier voor het kopen van een kassa unit: SKWShop.nl

 

Kassa unit 2x2m Model VC, onderweg naar de klant.


Onze kassa units. Diverse mogelijkheden voor uw behoeften

SKWShop.nl - Ook sterk in kantoorunits. In dit blog schrijven we over onze kleinste telg in ons ruime assortiment. Bent u op zoek naar een kwalitatieve kassa unit voor uw vereniging of bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In dit artikel zullen we de verschillende opties bespreken die beschikbaar zijn bij het kopen van een kassa unit, met afmetingen vanaf 1x1 meter. Of u nu op zoek bent naar een compacte oplossing en/of een volledig geïsoleerde ruimte, we hebben de mogelijkheden die aan uw wnsen voldoen.

1. Afmetingen en isolatie
Onze kassa units zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, beginnend bij 1x1 meter. Of u nu beperkte ruimte hebt of juist behoefte hebt aan een grotere werkruimte, we hebben de juiste optie voor u. Bovendien bieden we ook volledig geïsoleerde units aan, perfect voor gebruik in alle seizoenen en omgevingen.


Onze kleinste kassa unit ca 1x1m met ramen rondom


2. Ramen en deuren
Wilt u natuurlijk licht in uw kassa unit? Geen probleem! We bieden verschillende opties voor ramen, waaronder vaste ramen, schuiframen en draai kiepramen. Op deze manier kunt u de perfecte balans vinden tussen natuurlijke verlichting en ventilatie.

3. Verplaatsbaarheid
Onze kassa units zijn ontworpen met mobiliteit in gedachten. Met eenvoudige verplaatsingsmogelijkheden kunt u de unit gemakkelijk op verschillende locaties gebruiken, zonder gedoe. We bieden ook opties zoals heftruckvoorzieningen en hijsogen voor nog meer flexibiliteit aan.

4. Kleuropties
Personaliseer uw kassa unit met onze diverse RAL-kleuren. Of u nu een neutrale tint wilt die bij uw huisstijl/bedrijfskleuren past of een opvallende kleur wilt om op te vallen, wij hebben de perfecte kleuroptie voor u.


2x2m kassa unit (portiers unit) met overstekend dak en loketraam


5. Elektra en connectiviteit
Onze kassa units kunnen worden voorzien van een elektrapakket en kunnen worden uitgerust met pc-aansluitingen, airco, verwarming en meer. Dit zorgt voor een naadloze integratie met eventuele bestaande systemen en maakt het gemakkelijk om uw kassa unit aan te passen aan uw specifieke behoeften.



Kassa unit 1x1m Ingezet op een attractiepark. Wij hebben deze in het wit-rood geleverd en ze hebben zelf de bloemen aangebracht.


Conclusie
Als u op zoek bent naar een kwalitatieve kassa unit van het kwlitatieve topsegment, dan bieden wij alles wat u nodig bent. Met diverse opties voor afmetingen, isolatie, ramen en deuren, mobiliteit, kleuren en connectiviteit, kunt u de perfecte kassa unit samenstellen die aan uw jouw eisen voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw opties te bespreken en de perfecte kassa unit voor uw vereniging of bedrijf te vinden!

SKWShop.nl - Buiten de sterkste


M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970



maandag 11 maart 2024

Ontdek de fietsoverkapping model City

 

Fietsoverkapping City in de dubbele uitvoering, grijs gecoat en als fietsenrek is er gekozen voor aanleunbeugels

Moderniteit en duurzaamheid: onze fietsoverkapping model City

In onze voortdurend evoluerende stedelijke omgevingen wordt het belang van moderne, functionele en duurzame infrastructuur steeds prominenter. Daarom presenteren wij in dit blog wij met trots onze fietsoverkapping model City, een strak vormgegeven en veelzijdige oplossing die perfect aansluit bij de behoeften van moderne steden en bedrijfsomgevingen.


Strak vormgegeven, diverse opties
De fietsoverkapping model City combineert een eigentijds design met ultieme functionaliteit. Het strakke ontwerp past naadloos in elke stedelijke omgeving en biedt een esthetisch verantwoorde oplossing voor het stallen van fietsen. Bovendien bieden we de flexibiliteit om deze overkapping zowel met als zonder wanden te leveren, zodat het perfect aansluit bij uw specifieke behoeften.

  De enkele uitvoering van deze fraai vormgegeven fietsoverkapping met 
achterwanden  en zijwanden van ESG gehard veiligheidsglas en als fietsenrek is er gekozen voor ons model 4000.


Montagegemak en maatwerk
Bij ons staat klanttevredenheid voorop. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige producten, maar ook een volledige service. Ons deskundige team staat klaar om de montage van de fietsoverkapping inclusief funderingen te verzorgen, waardoor u zich kunt concentreren op andere aspecten van uw project. Bovendien bieden we maatwerkoplossingen in verschillende lengtes en zijn onze fietsoverkappingen verkrijgbaar in elke RAL-kleur, zodat u de perfecte match kunt vinden voor uw omgeving.


Veiligheid en duurzaamheid
Veiligheid is vanzelfsprekend topprioriteit bij onze fietsoverkappingen. Daarom zijn de wanden vervaardigd uit ESG gehard veiligheidsglas en het dak uit gelamineerd veiligheidsglas, wat zorgt voor maximale bescherming en duurzaamheid. Zo kunnen fietsen veilig worden gestald, zelfs in uitdagende weersomstandigheden. Daarnaast benadrukken we de duurzaamheid van onze producten, die een waardevolle aanwinst vormen voor het moderne buitenbeeld.


                                
                     Twee dubbele fietsoverkappingen in de kleinste leverbare lengte. 
                 Onze City is vanaf drie  meter leverbaar en dan onbeperkt qua lengte 

            

Ruime keuze aan fietsenrekken
Naast onze fietsoverkappingen bieden we ook een uitgebreid assortiment fietsenrekken, zodat u alles wat u nodig heeft op één plek kunt vinden. Met een breed scala aan modellen en mogelijkheden, kunt u bij ons altijd het perfecte fietsenrek vinden dat past bij uw specifieke eisen en ruimte.


                                  
                                        Ons montage-team in actie> Vakwerk, maatwerk


Conclusie
De fietsoverkapping model City vertegenwoordigt de perfecte combinatie van moderniteit, functionaliteit en duurzaamheid. Met een strak design, maatwerkopties, veiligheidsvoorzieningen en een uitgebreid assortiment aan fietsenrekken, bieden wij een alles-in-één oplossing voor uw fietsenstalling behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw stedelijke omgeving kunnen verbeteren met onze hoogwaardige producten en service.


SKWShop.nl - Buiten de sterkste
Uw raadgevend leverancier voor de buitenruimte.


M: info@skwshop.nl
T:*31(0)502806970

vrijdag 8 maart 2024

Groen en Duurzaam: Fietsoverkappingen en rookabri's met Sedum daken

 


Onze rokersabri - rookoverkapping Keulen 4x2m met groen Sedum-dak

Het milieu, steeds belangrijker
In een tijd waarin duurzaamheid een steeds belangrijkere rol speelt, is het essentieel om innovatieve oplossingen te vinden die zowel het milieu helpen als de levenskwaliteit verbeteren. Een van de manieren waarop dit wordt bereikt, is door het integreren van groene elementen in onze alledaagse infrastructuur, zoals fietsoverkappingen en rookabri's met sedum daken.

Groen Sedum dak: Meer dan alleen een esthetische keuze
Een sedum dak, ook wel groen dak genoemd, is een dakbedekking die begroeid is met vetplanten. Deze planten, die van nature weinig onderhoud nodig hebben, bieden tal van voordelen voor zowel het milieu als de gebruikers van de ruimte eronder.


1. Milieuvriendelijkheid
Het installeren van een sedum dak draagt bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van een gebouw. Deze groene daken absorberen namelijk regenwater, verminderen de stedelijke hitte-eilandeffecten, en bevorderen de biodiversiteit door een habitat te bieden voor verschillende planten en insecten.

2. Verbeterde luchtkwaliteit
De planten op een sedum dak fungeren als natuurlijke luchtfilters, waardoor schadelijke stoffen uit de lucht worden verwijderd en de algemene luchtkwaliteit wordt verbeterd. Dit is vooral belangrijk in stedelijke gebieden waar de luchtvervuiling vaak hoog is.

3. Isolatie 
Een groen dak biedt ook thermische isolatie, waardoor de overkapping of berging koeler blijft in de zomer en warmer in de winter. Dit resulteert in een prettigere omgeving voor de gebruiker.


Ook ideaal op een fietsoverkapping. Afgebeeld fietsoverkapping model Hagen


Toepassingen in fietsoverkappingen en rookabri's
Het integreren van sedum daken in fietsoverkappingen en rookabri's is een logische stap richting een duurzamere infrastructuur. Deze overkappingen bieden niet alleen bescherming tegen de elementen, maar dragen ook bij aan de vergroening van stedelijke ruimtes en bevorderen een gezondere leefomgeving. Bijen en insecten varen er ook wel bij.


1. Fietsoverkappingen
Met de groeiende populariteit van fietsen als duurzaam vervoersmiddel, is het belangrijk om adequate voorzieningen te bieden voor fietsers. Fietsoverkappingen met sedum daken bieden niet alleen beschutting voor fietsen tegen regen en zon, maar dragen ook bij aan het creëren van aantrekkelijke en groene zones en fietsparkeerplekken, fietsroutes in stedelijke gebieden.


2. Rookabri's
Voor bedrijven en openbare ruimtes die rookabri's bieden, kan het integreren van sedum daken een positieve impact hebben op zowel de rokers als de omgeving. De groene daken verbeteren de luchtkwaliteit rondom de rookplekken en creëren een meer aangename en uitnodigende sfeer.


Onze kleine rokersabri model Palermo met groen dak 


Conclusie
Het gebruik van sedum daken in fietsoverkappingen en rookabri's is niet alleen een esthetische keuze, maar ook een stap in de richting van een duurzamere en gezondere leefomgeving. Door groene elementen te integreren in onze alledaagse infrastructuur, kunnen we een positieve impact hebben op het milieu en de kwaliteit van leven voor iedereen verbeteren.

Last but not least
U geeft natuurlijk zelf ook een bijzonder positief signaal af als u in een druk bebouwde omgeving of "betonnen" omgeving een groen dak toepast op uw rokersabri, berging os fietsoverkapping.


Goed voor de gebruiker, goed voor het milieu en goed voor uw imago!


SKWShop.nl - Uw raadgevend leverancier voor de buitenruimte! Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies. We informeren u graag.



M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970



dinsdag 5 maart 2024

Duurzame picknicksets: Kies voor onze massief kunststof picknicktafels


Onze massief kunststof picknicktafels model Matrix in Lelystad in de kleur grijs


Een ideale keuze
Op zoek naar de perfecte combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en stijl voor buitenruimtes? Overweeg dan eens picknicksets van massief kunststof (regeneraat). Deze bijzonder fraaie en duurzame picknicktafels zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook talloze voordelen voor het milieu en de gebruikers.


Milieuvriendelijkheid in de kern
Onze picknicktafels worden vervaardigd uit 100% gerecyclede materialen. Dit betekent dat geen enkele nieuwe grondstof nodig is voor de productie. Bovendien zijn ze zelf ook volledig recyclebaar, waardoor de cyclus van hergebruik en duurzaamheid wordt verlengd. Met deze keuze draagt u actief bij aan het verminderen van afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen.

Elf stuks van onze massief kunststof picknicktafels model Oslo in Alkmaar bij CSG Jan Arentsz.
Het meest verkochte model


Geen compromissen op kwaliteit
Ondanks het gebruik van gerecyclede materialen, doen onze picknicktafels geen concessies aan kwaliteit. Massief regeneraat zorgt voor een stevige constructie die bestand is tegen de elementen en langdurig gebruik. Het resultaat is een product dat niet alleen duurzaam is voor het milieu, maar ook duurzaam in zijn levensduur, wat u geld bespaart op lange termijn. Bovendien zijn ze door en door gekleurd, wat betekent dat de kleur behouden blijft, zelfs na langdurig gebruik en blootstelling aan de elementen. Goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee.


Picknicktafel Londen. Deze massief kunststof picknicksets staan in Alkmaar op een dakterras.
Ook deze is in diverse uitvoeringen en kleuren leverbaar.


Veelzijdigheid in ontwerp
Of u nu een camping, bedrijf, gemeente, school of universiteit bent, onze picknicktafels bieden een veelzijdige oplossing voor al uw behoeften. Met diverse modellen, kleuren en uitvoeringen vindt u zeker de perfecte match voor uw buitenruimte. Van strakke en moderne ontwerpen, zoals onze picknicktafel model Matrix tot meer traditionele en rustieke stijlen, zoals onze Oslo en Oslo Campus er is voor elk wat wils.


Minimaal onderhoud, maximaal plezier
Onze kunststof picknicktafels vereisen geen speciaal onderhoud. U hoeft zich geen zorgen te maken over rot, splintervorming of vandalisme. Dankzij de hoogwaardige materialen en constructie zijn ze bestand tegen graffiti en andere vormen van schade, waardoor ze ideaal zijn voor openbare en semi-openbare ruimtes. Dit garandeert jarenlang onbezorgd gebruik, waarbij de tafels hun kwaliteit behouden.


De meest populaire keuze: Picknicktafel Oslo
Eén van onze best verkochte modellen is de picknicktafel Oslo. De ultieme duurzaamheid voor een messcherpe prijs. Met zijn tijdloze design en ongeëvenaarde duurzaamheid is deze tafel de ultieme keuze voor verschillende toepassingen. Of het nu gaat om een ontspannen picknick in het park, een informele lunch op de camping of een studiepauze op de universiteitscampus, de picknicktafel Oslo staat altijd garant voor comfort en gemak.


Onze picknicktafels model Oslo in Heerenveen


SKWShop, Official dealer van Govaplast straatmeubilair
Onze picknicksets zijn van het kwaliteitsmerk Govaplast, een pionier op het gebied van duurzaam straatmeubilair van gerecyclede materialen. Als officiële dealer van Govaplast bij SKWShop, kunt u vertrouwen op onze expertise en service voor al uw buitenmeubilairbehoeften. Ook als het om parkbanken van massief kunststof gaat.


Kies voor duurzaamheid, kies voor Govaplast picknicksets
Of u nu op zoek bent naar een duurzame oplossing voor uw buitenruimte of gewoon wilt genieten van de voordelen van hoogwaardige picknicktafels, onze producten bieden alles wat u nodig heeft en meer. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden en maak een bewuste keuze voor het milieu en uw gebruikers. Met onze picknicksets van kunststof regeneraat bent u verzekerd van kwaliteit, duurzaamheid, ongeëvenaarde veelzijdigheid en jarenlang onbezorgd gebruik.


Onze kunststof picknicktafels model Canvas op een schoolplein in Lelystad


SKWshop.nl - Uw raadgevend leverancier voor de buitenruimte!

Snelle vrijblijvende offertes en altijd gratis advies. We informeren u graag.

M: info@skwshop.nl
T: *31(0)502806970